Over ons

Over ons

MARVATO levert een compleet pakket diensten op administratief en fiscaal terrein. U kunt bij ons terecht voor de volledige verzorging van uw bedrijfsadministratie en loonadministratie inclusief de jaarrekening en bijbehorende fiscale aangiften. Daarnaast kunnen wij tussentijdse rapportages opstellen, bijvoorbeeld om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen of voor het aanvragen van een financiering.

EXACT online

Uw administratie veilig online en altijd up-t0-date met de software van EXACT online. Snel een overzicht van uw resultaat met de gratis app voor iPhone of Android. Inzicht was nog nooit zo eenvoudig.

NEXTENS

Alle fiscale aangiften verzorgen wij met de aangiftesoftware van Elsevier NEXTENS. U krijgt uw eigen toegang tot de online omgeving. Zo heeft u al uw aangiften binnen handbereik. Dat is wel zo overzichtelijk.

Lonen PORTAL

Binnenkort worden al uw loonzaken gedistribueerd vanuit onze portal. Meer informatie volgt.

Wij bieden u

1

Professioneel advies

U wil vooraf een standpunt van de belastingdienst over een voorgenomen handeling, of bijvoorbeeld verschillende investeringsmogelijkheden nader bezien?

Wij helpen u verder op weg met een vakkundig en compleet advies.

2

Klantgericht denken

Wij staan in een persoonlijke relatie tot de klant, weten wat er binnen de onderneming speelt en denken mee. Daarnaast werken wij met professionele software zodat u altijd inzicht hebt in uw fiscale positie.

3

Transparantie

Wij bieden de mogelijkheid tot vaste prijsafspraken. Dit kan een vast uurtarief zijn, maar ook een totaalprijs per opdracht of per fiscaal boekjaar.

Zo weet u tevoren waar u aan toe bent, zonder vervelende verrassingen achteraf. Volledig transparant dus.

4

Flexibiliteit

Natuurlijk bent u altijd welkom op ons kantoor. Heeft u weinig tijd of vindt u de afstand te groot?

Wij bieden de mogelijkheid tot een afspraak op locatie. Daarnaast kunnen wij uw administratie periodiek ophalen en retourneren.

Direct contact

Wenst u meer informatie of gaat uw voorkeur uit naar een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Zij helpen u graag verder.